Verloop tot nu toe
2006-augustus

2006 juni

2006-mei

2006-april

2006-maart

2006-februari

2006 januari

2005-december

2005-november

2005-oktober

2005-september

2005-augustus

2005-juli

2005 - juni

2005 - mei

2005- april

2005- maart

2005- februari

2005- januari

2004

2003

 

2006-juli

Eerst maar eens een weekje rustig aan. Opruimen, gordijnen ophangen in de slaapkamer, kasten maken voor alle spullen die in de schuur stonden, ramen lappen, waslijn maken, lampen ophangen etc. Geen dozen meer in zicht.

Rustig aan doen maar ach zullen we de trap maar niet opzetten? De ladder die we tot dan toe gebruikten begint ook te vervelen  De trap was in 3 delen aangekomen en moest nu dus in elkaar gezet Het was even passen en meten en het liertje bewees weer eens goede diensten bij het hijsen. Dat ding heeft zijn geld ook al ruimschoots opgebracht, alle leem naar boven hijsen, bij de verhuizing was het heel handig en een trap zet je ook veel makkelijker in elkaar.

De trap en de opslag op de begane grond

Jimmy de kat begint het huis te ontdekken, Voor het eerst in zijn leven een vaste trap! En omdat we de deur niet goed sluiten ontsnapt hij op een dag. De hele nacht is hij kwijt. Maar gelukkig 's morgens voor de bouw begint vind ik hem weer in de kelder van de buurman. 

Het gewone leven begint op gang te komen. De krant wordt bezorgd. Maar de post voorlopig niet want er is geen verharde weg en we hebben geen straatnaambord. Dus moeten we de post ophalen in het verdeelstation van de TPG. Ach, het blijft kamperen.

De vakantie is over, we gaan de benedenverdieping isoleren. Dan kan er met goed weer gestuukt worden. Het is wat schipperen met wat we doen. Vanwege de warmte proberen we uit de zon te werken. Een paar middagen nemen we tropenverlof en gaan zwemmen. De 2e hittegolf dit jaar en de warmste dag ooit hebben we al achter de rug.

De keuken geďsoleerd met cellulose

Tegen het eind van de maand gaan we André zijn werkplaats /schuur opzetten die aan het huis vastzit. Als die staat kunnen we aan het toilet gaan beginnen want die neemt een hoekje van de schuur in. 

Het eerste en laatste deel van de schuur, nu hebben we geen elementen meer op te zetten...

Het aantal bewoners stijgt  Er zijn aan het eind van de maand 5 huizen bewoond.